Hashtag: kutabali

241375 Posts

Top posts

145
2
2 months ago
One of the most important lessons I’ve learnt over the last year is, don’t let anyone turn you cruel, no matter how much you want to give them a taste of your own bitter medicine. It’s never worth loosing yourself and your values. 💛 #bali #corevalues #ethics #values #beach #beachwalk #thoughtsoftheday #bekind #lessons #indonesia #kutabali #smile #travelwoman #empowerment #femaleempowerment #traveltheworld #selfworth #travelingbali #sheisnotlost
177
5
14 days ago
Sekali kali foto gak pake helem lah ya😂 . . . . . . . 📸: @arifnrsptntoo #fyp #pantai #kutabali #beach
182
6
5 days ago
Take a walk when enjoying a morning vibes at this little paradise. Accompanied by your love, it would be a lovely morning isn’t it?🌴💦🌤 @thebalichili ••• Campuhan Ridge Walk is a free and easy nature trek, popular among repeat visitors to the central highland town of Ubud. The area provides a great retreat from the more hectic southern parts of the island, but this trail presents an even more pristine outback to escape from the contemporary boutique, guesthouse and restaurant-lined Jalan Raya Ubud. While the hike lets you enjoy cool fresh air and probably the most gorgeous hillside vista in the region, it also allows you to shed off some calories too with its nine-kilometre hill track. Getting to the starting point is relatively easy. Those staying at the Warwick Ibah Luxury Villas and Spa have the best starting point to the Campuhan Ridge Walk, as the main access is a concrete path just down from this boutique hotel’s main entrance. Smaller letterings under the signage of the Warwick Ibah, bears “Going to The Hill” with an arrow pointing left, and as soon as you take on this path, the verdant surroundings of the Campuhan Valley immediately come to sight, lined by dense tropical foliage. •••
This moment was created by @florian_degreve Location : Campuhan Ridge Walk, Ubud ••• Follow our Tiktok @Thebalichili for more video Keep share & tagging your Amazing moment in #Bali with #Thebalichili #Balicili to allow us to share ••• Contact us on Whatsapp +6281339879996 to get more info about all activities & accomodations in Bali ••• #seminyak #ubud #canggu . . . . . . #nusapenidaholiday #thebaliguideline #explorebali #balidaily #kintamanibali #ubudbali #ubudlife #ubudhood #ubudcommunity #balifood #kutabali #canggubali #jimbaran #karangasem #indonesiaparadise #explorebali #sanur #balidaily #wonderfulindonesia #indonesiajuara #campuhanridgewalk #morningvibes
2,323
43
3 months ago
- Why did you decide to live here? - Well, the food here is delicious, I love the ocean, and I met people who are close to me. -It looks like this is my home now, too. And it's time for me to stop making excuses to stay, and just choose this. 📷 @christos_cocos #baliphotographer #kutabali #surfbali
268
12
2 months ago
Terimakasih sudah mampu bertahan sejauh ini, untuk tahun berikutnya tidak berhenti berharap akan jauh lebih baik dan indah. Terimakasih pula untuk manusia baik disekeliling ku 🙆🏼‍♀️✨ #pantaipandawa #kutabali #explorebali
467
28
1 month ago

Recent posts

Gak pernah bosan tinggal di Bali, selalu ada cafe/resto baru yang nyaman dan makanannya unik2, kali ini aku nemuin Resto namanya @epicurebali , dengan vibes senyaman ini dan tempatnya instagenic pula apalagi mereka punya menu yang unik yang gak akan kalian dapatkan di tempat lain! Ini dia bbrp menu yang aku pesan dan wajib kalian order : - African Chicken 90k Half grill chicken served with jasmine rice, grilled banana, green sauce and spicy sambal - BBQ Pork Ribs (Half Rack 500 gram) 180k Baby back ribs, homemade marinade, braised over a wood fire, served with french fries - Salad : Pomelo 45k Local famous, fruit served with special chefinred sauce - Mocktail : Sunny Day 65k La Passion 65k African chicken nya unik banget, kalian ga akan temuin di tempat lain, ini resepnya lgs dari Perancis loh, ayamnya empuk banget wajib dicocolin ke sambal biar ada sensasi pedasnya. Bbq pork ribs disini bisa pilih mau yg 500 gr atau 900 gr, saking empuknya sampai mudah dilepas dari tulang, bumbu bbq nya enak manisnya pas. Kalo kalian mau pesan salad wajib deh cobain pomelo, pertama kali loh aku makan dan kayaknya cm ada disini deh, ini jeruk bali disiram dengan saus asam manis rasanya kayak makan rujak, asem2 seger, enakkk. EPICURE BALI (French-Indonesian comfort food) Breakfast-Lunch-Dinner ⏰ Open : 7:30-22:00 Wita 📍Gg. Jalak No.16, Tibubeneng, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361 📲 IG : @epicurebali
26
9
21 minutes ago
Yang lagi ..#holiday di #bali ...bisa banget nikamati #spa di kamar sendiri..karena @thelotusspa_massagebali menerima #oncall #spa di area #nusa2 #jimbaran #kutabali #seminyak #canggu Jangan ragu therapis kami berpengalaman spa 10btahun.
1
0
33 minutes ago
PROMO Khusus pengguna baru periode Januari - Maret 2022!! Waktunya kamu beralih ke internet fiber Ultra-Cepat MyRepublic yang kasih kuota unlimited sepuasnya. Bandwidth berlimpah harga ramah! 🆓 GRATIS BIAYA INTALASI/PEMASANGAN 🚀 Unlimited (Tanpa batas pemakaian) ⚡ Bonus SpeedBoost 12 bulan 🎮 Kesempatan menang PS5 & PS4 💸 Bebas biaya sewa alat & Tanpa deposit Yuk pasang internet MyRepublic sekarang untuk pengalaman internet terbaik. Untuk cek lokasi kamu dan info berlangganan hubungi kami via whatsapp sekarang : 📱 081 3399 5 3399 🌐 myrepublicbali.com #balidaily #balitrip #baliviral #bali🌴 #balihitz #punapibali #denpasarbali #balilife #infotabanan #infogianyar #ubudbali #jimbaranbali #infobadung #kutabali #mengwibadungbali #canggubali #seminyak #infoklungkung #semarapurabali #tanjungbenoabali #uluwatubali #selebgrambali #internetultrafastbroadband #internetbali #Internetbisnis #internetproviderbali #internetmarketing #InternetFiber #onlineshop
0
0
44 minutes ago
Let's take a look on some reccomendation to buy local gifts and souvenirs for you to bring home. Psst... it's not far from our villas! FOR MORE INFORMATION: Call/Whatsapp : +6281 2396 44835 Email : res@18suite.com @amithyahotels www.amithyahotels.com “Amithya, We Serve Better” -- #amithya #amithyahotels #18suitevillakuta #bali #staycation #staycationinbali #vacation #liburan #liburandibali #promohotel #promovilla #villabali #kutabali #kutabeach #villakutabali
4
0
1 hour ago