Hashtag: kekjohor

46342 Posts

Top posts

194
8
7 months ago
109
3
3 months ago
Hotwheel theme and of course topper cantik ni dari @ss_kreatif . Thankyou for having me🙏🏼 #braderbaker #cakeboy #cakeoftheday #hotwheels #kekjohor #kekjb
101
5
5 months ago

Recent posts

LAST CALL 📣📣📣📣 Combo Tsunami . Full Nutella Cheese Tart - crust yg rapuh, cream cheese selambak dan topping Nutella pure yg tebal. Bayangkan mkn sejuk²....feeling diaaa, fuhhh 😋 Digabung pula dgn Whoopie Pie King yg unik rasa sandwich coklatnya, juga bersama cheese yg tebal berserta Nutella didalamnya.. Memang terangkat beb! 👍👍 🔴LAST PAYMENT SEBELUM 1 PM 🛵DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA🇲🇾 JOMMM ORDER SEKARANG ‼️ https://www.wasap.my/601139701174/NurulNkComboTsunami #mamasab #mamasabwarrior #kekbirthday #kek #kekviral #kekhantaran #kektunang #Birthday #cake #keksedap #kekmalaysia #lubukkekno1malaysia #viral #viralmalaysia #pastry #cakelover #deliciouscake #happybirthday #happyanniversary #anniversarycake #kekpenang #kekkedah #kekperlis #kekperak #kekpahang #kekkl #kekshahalam #kekjohor #kekpremium #kekpremiumsedap
0
0
1 hour ago
Nak cake? For birthday?engagemeunt? Or event? Tapi tak tau nak cari kat mana?? Jom booking dengan zara sekarang! 😆. Untuk Johorean sahaja cepat booking sekarang tau 😍😱 . #cakejohor #cakedecorating #cakepainting #pastelcake #koreancakemalaysia #kekharijadi #koreancakemurah #cakeareakulai #cakesedapmurah #cakejohorbahru #cakejohormurah #weddingcakejohor #koreancakejohorbahru #kekjohor #kekdeliveryjb #kekskudai #kektampoi #kekkempas
0
0
2 hours ago
Nak cake? For birthday?engagemeunt? Or event? Tapi tak tau nak cari kat mana?? Jom booking dengan zara sekarang! 😆. Untuk Johorean sahaja cepat booking sekarang tau 😍😱 . #cakejohor #cakedecorating #cakepainting #pastelcake #koreancakemalaysia #kekharijadi #koreancakemurah #cakeareakulai #cakesedapmurah #cakejohorbahru #cakejohormurah #weddingcakejohor #koreancakejohorbahru #kekjohor #kekdeliveryjb #kekskudai #kektampoi #kekkempas
0
0
2 hours ago
Nak cake? For birthday?engagemeunt? Or event? Tapi tak tau nak cari kat mana?? Jom booking dengan zara sekarang! 😆. Untuk Johorean sahaja cepat booking sekarang tau 😍😱 . #cakejohor #cakedecorating #cakepainting #pastelcake #koreancakemalaysia #kekharijadi #koreancakemurah #cakeareakulai #cakesedapmurah #cakejohorbahru #cakejohormurah #weddingcakejohor #koreancakejohorbahru #kekjohor #kekdeliveryjb #kekskudai #kektampoi #kekkempas
0
0
2 hours ago
Surprise mummy bila dpt cake pun brg2 masak2🤣mcm syg nk potong katanya😜surprise dr anakanda tercinta buat ibunya😘❤️ 🍰Flavour :choc 🎂Cake size:6” 🍯Frosting :choc mouse 🍥Coating @luar cake :fresh cream 🍭Decoration :fondant http://www.wasap.my/60197369877 #cakejb #cakejohor #johorcakes #johorbahru #johor #jbbaker #kekjb #kekjohor #surprisejb #surprisedeliveryjb #surprisecakejb #jbcustomcake #keksedapjb #customecakejb #hantaranjb #jbcupcakes #cupcakesjb #weddingcakejb #weddingcake #birthdaycake #birthdaycakejb #hantarancakejb #browniesjb
12
0
11 hours ago