SAFI Malaysia

@safimalaysia
Posts
1,037
Batch save
All
Choose
Start (0)
Cancel
We have 3 sets of the Limited Edition #SYGYourSkin Kit for you to win! Wondering how you can joining this #SYGYourSkin Challenge? 1. Make sure to follow @safimalaysia & @mfmirafilzah Instagram accounts. 2. Upload a photo of how you sayang or love yourself together with a simple caption of How you Sayang Yourself. Include #SYGYourSkinChallenge #SAFIYouthGold hashtags, tag @safimalaysia account. You can also check how @mfmirafilzah does it too via this #SYGYourSkin hashtag. 3. Only 3 public Instagram profiles with creative submissions will win SAFI Youth Gold prizes. Terms and Conditions apply: Click on our Bio - http://bit.ly/2OeesHs Start to #SYGYourSkin today with SAFI Youth Gold. Available for purchase at pharmacies near you. #SYGYourSkin #SAFIYouthGold #SAFIMalaysia
136 0
3 hours ago
Did you know that you experience the first signs of aging as early as 25?😱 Don’t you worry though, the NEW SAFI Youth Gold is specially formulated with Golden C-Lift Technology to help reverse first signs of Asian skin aging. With a golden combo like the SAFI Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir & 24K Gold Essence, you’ll be able to achieve youthful, lifted and golden-glowing skin just like @mfmirafilzah ! Grab your #SYGYourSkin essentials at pharmacy outlets near you today. #SYGYourSkin #SAFIYouthGold #SAFIMalaysia
73 3
1 day ago
Introducing SAFI Youth Gold, the latest anti-aging and lifting skincare range by SAFI and co-created by our brand ambassador, @mfmirafilzah Formulated with the Golden C-Lift Technology, a combination of powerful age defying & lifting ingredients of Nano Gold 24K and Golden C, gold stabilised Vitamin C. It penetrates deep into 12 skin layers within 2 hours to provide firm, lifted and golden-glowing skin. We’re always aiming to bring the best for all of you, and we hope SAFI Youth Gold is your new #MustHave skin care! Join us and start your #SYGYourSkin journey with SAFI Youth Gold! SAFI Youth Gold is available for purchase at pharmacy outlets and our official e-commerce portal. Shopee - Wipro.unza #SYGYourSkin #SAFIYouthGold #SAFIMalaysia
323 34
4 days ago
Jom SAFI terangkan beberapa tips untuk mengurangkan jeragat di wajah. Tahukah anda bahawa cahaya matahari juga merupakan faktor kulit wajah mempunyai masalah seperti jeragat atau pigmentasi, ada garis halus dan juga berkedut. Ini kerana sinaran UVA dan UVB daripada cahaya matahari merosakkan kulit wajah anda tanpa sedar. Anda boleh atasi risiko ini dengan kurangkan diri daripada terdedah pada cahaya matahari dalam tempoh yang lama selain daripada menggunakan produk dengan SPF untuk melindungi kulit. Bagi merawat jeragat atau bintik hitam di wajah, anda boleh gunakan produk yang mempunyai Mandelic Acid seperti SAFI Expert Solution Intensive Ampoules. Jom dapatkan set SAFI Expert Solution Intensive Ampoules di @watsonsmy berdekatan dengan anda.
106 1
5 days ago
Cara-cara penggunaan SAFI Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyperpigmentation adalah seperti berikut: Perlu digunakan selama sebulan dan ada resting period selama sebulan. Tujuan resting period ini adalah kerana SAFI Expert Solution mempunyai Mandelic Acid yang menghilangkan sel kulit mati untuk pertukaran struktur kulit wajah baharu. Sepanjang tempoh resting period ini, anda boleh gunakan Eliksir Keremajaan. Cara penggunaan adalah seperti berikut: 1. Titiskan Renewal Hydra Complex di telapak tangan dan urut rata di wajah. Pastikan wajah anda bersih. 2. Kemudian titiskan Supreme Anti Spots Complex di wajah, dan biarkan meresap. Urut rata secara menaik, pada wajah. Ulang penggunaan 2 kali sehari - siang dan malam. Jom dapatkan set SAFI Expert Solution Intensive Ampoules di @watsonsmy berdekatan dengan anda.
137 3
5 days ago
Ada tak antara anda yang sudah berusia 25 tahun ke atas? Pasti ada kadang-kala terfikir mengapa struktur kulit wajah anda mula berubah dan tidak seperti ketika usia remaja. Ianya adalah normal dan anda hanya perlu mengetahui cara terbaik untuk menjaga kulit wajah. Ketahui usia penuaan kulit wajah dan juga tanda-tanda penuaan kulit wajah yang boleh anda rawat dengan pilihan produk penjagaan kulit wajah yang betul. Bagi yang ingin merawat kulit wajah dengan masalah jeragat atau kulit kusam boleh cuba SAFI Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyperpigmentation. Jom dapatkan set SAFI Expert Solution Intensive Ampoules di @watsonsmy berdekatan dengan anda.
195 5
6 days ago
Hey ladies! Wanted to know how our contestant is doing in the #RenewedConfidence Contest? All selected 20 winners are in their #4WeeksChallenge , recording their skin transformation journey for a month. SAFI has given them this ultimate #4WeeksChallenge Kit. It is equipped with SAFI Expert Solution Intensive Ampoules to fight dark spots & pigmentation, Photo Guide Card to guide winners on how to capture their skin transformation, a Weekly Card so they’re able to track the changes thoroughly. So stay tuned on this page for more updates! #RenewedConfidence #SAFIExpertSolution #SAFIMY
125 6
6 days ago
We have contacted all 20 chosen winners to continue with #RenewedConfidence #4WeeksChallenge . Among all of them, only 3 will be chosen as the final winners. If you’re listed here, then you’re one step ahead to become SAFI Expert Solution’s Brand Ambassador. We can’t wait to look at your videos & photos submission. #RenewedConfidence #SAFIExpertSolution #SAFIMY
134 8
6 days ago
Thank you so much for joining #RenewedConfidence Contest everyone! We are amazed with all the submissions we received, and we hope SAFI Expert Solution will help you to regain your confidence. Seeing how some of you, like @dydadore needs extra help to regain confidence due to certain reasons. We are thrilled to help all of you to renew your confidence. Stay tuned with us as we go along the second phase of #RenewedConfidence Contest. For the rest of you, get your SAFI Expert Solution Intensive Ampoules at @watsonsmy stores near you. #RenewedConfidence #SAFIExpertSolution #SAFIMY
80 2
6 days ago
#FindYourSafinality Reposted @__nisaanisa__ ・・・ Go for the gold and find your Safinality✨🤍 . Whats' up gais hope you're doing fine.Introducing the new SAFI Youth Gold Lifting Day Cream by @safimalaysia . My skin is combination type dan kulit yang kurang anjal sebab lately ni asyik tido lambat je. So skin nampak tak sihat. Just nak share apa yang bestnya utk skin. Safi Youth Gold Lifting Day Cream ni, ia sangat sesuai untuk korang yang ada masalah dry skin dan juga boleh menganjalkan kulit muka korang 😍. Resultnya 87% terbukti dapat menganjalkan kulit & wajah tampil lebih muda tau 😉 . Antara main ingredients dalam Safi Youth Gold Lifting Day Cream ni adalah Golden C- Super antioxidant ! Yang membantu untuk effect skin regeneration. Get yours now @guardianmy 🧡🤍 . #FindYourSafinality #SAFIYouthGold #Safi #GuardianMy
172 11
8 days ago
Ever wonder which moisturiser to use for your skin? Find your Safinality with this complete moisturiser guide! 👉To improve skin radiance, use Safi Perfect White Illuminating Day Cream SPF20PA++. Suitable for dull complexion. 👉To soothe skin discomfort during acne breakout, use Safi Acne Solutions Soothing Gel Moisturiser. Suitable for acne-prone skin. 👉To boost skin moisture, use Safi Hydra Glow Hydrating Drop Moisturiser. Suitable for dry and dehydrated skin. 👉To combat early skin aging, use SAFI Youth Gold Lifting Day Cream SPF25PA++IR. Suitable for loss of bounce & dry skin. Head over to @GuardianMY stores or purchase online: http://bit.ly/SafiMoisturisers #FindYourSafinality #SAFIMY
106 7
8 days ago
#FindYourSafinality Reposted @falazainal ・・・ PKP dah start balik.. so why not we take the time off to care of our skin at home! I have been trying a few products to get that glow-from-within look & SAFI Hydra Glow Hydrating Water Drop Moisturiser is the answer 😉 You'll get 280% Instant Moisture Boost (Clinically proven result) for glowing, dewy skin and it's also suitable for people with dry and dehydrated skin. I'd give a big YES to this hydrating moisturiser that contains Fermented Rice Extract which is a natural skin moisturiser that boosts skin radiance and translucency💧 So, what are you waiting for? Visit the nearest @GuardianMY to purchase this moisturiser or tap @SafiMalaysia instagram to #FindYourSafinality . #SAFIHydraGlow #Safi #GuardianMy
189 2
8 days ago