Pixwox n.frrahTagged

farrah khairina ☁️

@n.frrah
@n.frrah was wearing Printed Hoodie from @hm 📌correct me if i'm wrong
1
0
2 hours ago
@n.frrah wearing New Carton Design Women Long Sleeve Pajamas from @shopee_my 📌shop: sostencollection
2
0
2 hours ago
💗🦋 • three artist and instafamous 🍒 i like this song tu yg sya buat btw aku x curi idea sp ii ni aku edit ... Meow 🐱.. Bye assalamualaikum @n.frrah @therealmiasara @liyamaisarah_ #miasarafans #miasaratiktok #mianators
42
2
2 hours ago
Idola
6
0
4 hours ago
Episod 1 . Flashback . Umi:ibu danny Ayah:ayah danny Mama:ibu fira Papa:ayah fira . Umi:abang,saya nak duit sikit boleh x...barang dapur habis . Ayah:kat minggu lepas baru beli camner boleh habis . Umi:abang ada ker kat rumah, setiap masa abg keluar mana abg nak tau saya buat apa . Ayah:awaq boleh x jangan cakap macam tu saya kerja bawa rezeki awak anak beranak . Umi:orang lain kerja jugak tak macam abang 24 jam xde kat rumah . Ayah:awaq ni kan buat saya stress lah...saya nak keluar ni...malam nnt baru balik..nah RM500 masak untuk awaq ngn danny jer.. . Umi:erhhhh ok . Info:Danny berumur lima tahun . (lepas ayah pergi) . Danny:umiiii,😭😭😭 . Umi:kenapa ni sayang . Danny:danny tadi dengar ayah marah umi . Umi:mana ada dah jgn nangis cam ni... . Danny:umi danny lapar . Umi:laaaa nangis ayah marah umi ker nangis lapar ni . Danny:dua ii . Umi:ok ii dah jom makan kat luar malam nnt baru umi masak . Danny:ok jom . Malam itu . Danny:umi kenapa . Umi:kepala umi sakit lah . Danny:mehhh Danny urut . Umi:tq sayang . Danny:sedap x . Umi:sedap . Tiba2 . Tok tok tok . Bersambung Episod 2 . . Stay tuned . . Sorry tak best . .
25
8
4 hours ago
Episode 35 - next year ( habis belajar ) fit : u ellya : ye b , ape dia fit : ni dah habis belajar , nanti kite pergi jalan ii nak ? ellya : blh je b , nak pergi mana ? anggap la ini kali terakhir kite date okey fit : u , nape cakap macam tu . tak suka la ! ellya : u lupa erk ? Mama u dah cakap kan u kena kahwin ngn farrah fit : no la !! i taknak ellya : it okay fit , i janji i akan setia ngn u sampai u ceraikan dia okey ? fit : cerai ? no ii , kahwin pun i taknak oke ellya : pls fit , u nak mama u marah ke , bukan u tau kena i yng kena . Please fit fit : dah la i masuk dorm i dulu - di bilik farrah ngn ellya farrah : ellya , kau nak kerja kat mana ? ellya tak jawab farrah : ellya , dengar tak ellya tak jawab dan terus keluar farrah : kenapa ngn minah sengal tu ha ?! tibe je tak jawab. - achik and farrah pov achik : wehh !! ingat tak ?! farrah : ingat ape ? achik : kau kan kena kahwin ngn fit farrah :yaallah achik aku lupe , patut la ellya tak cakap ngn aku tadi achik : bukan hari ni je tak cakap ngn kau , hari lain pun tak cakap farrah : aduihh , malas la cakap pasal benda ni . achik : redha farrah okey farrah : no okey ii next episode #rewritebysofia #frrahkerina #teamfrrah #frrahstan
50
4
4 hours ago
True Bestfriend🥺❤️✨ Tag @balqisyhrudin @nurfatihahra_ @n.frrah
10
0
5 hours ago
🌸💖 edit aku mmg buruk 🙉 okey bye btw tag @n.frrah Jgn bgi flop #frrahfit #teamfrrah #onebigfamily🧚‍♀️
30
4
6 hours ago
😌✊🏻🤣😭😭ಥ_ಥ 𝒘𝒆𝒍𝒄𝒐𝒎𝒆 𝒕𝒐 @daisyfrrah_ '𝒔 𝒏𝒆𝒘 𝒑𝒐𝒔𝒕♡︎. •𝐀𝐩𝐩𝐬➪𝐚𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 - •𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 @daisyfrrah_ 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞🤍🕊️ - •𝐋𝐢𝐤𝐞𝐬❤️🦋✨ - •𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 @daisyfrrah_ 𝐭𝐨 1.1𝐤 𝐟𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫𝐬♡︎! - •𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐲 𝐢𝐝𝐨𝐥𝐬 ➪ @n.frrah & @syhfit_ - •𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐲♡︎ - •𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐬𝐩𝐚𝐦 𝐥𝐢𝐤𝐞𝐬🥰 - ~𝐭𝐚𝐠𝐬~ #farrahfit #teamfrrahfit #onebigfamily #fansedits #polarredits #explorepage #explore #fyp #farrahkhairina #syhfit #tiktokmalaysia #tiktok #followformore #followme #like #sharestory #badgurlzz🖤 #aestheticedits #aesthetic #polarr #picsartedits #picsart #alightmotionedits
43
6
6 hours ago
CINTA SEGI TIGA 2.0 Episode 8 Skip Mia dah boleh keluar hospital.. Karl : Hi Mia.. Nak saya tolong? Mia : tak payah! Karl : ok.. ( sentap ) Tiba² ?? : Mia! Mia : Eh kau buat ape kat sini hah!? ?? : Awak ok tak? Mia : Ade nampak aku tak ok!? Tiba² Liya menyampuk.. Liya : Eh kau pergi sekarang!! ( jerit ) ?? : Kau pahal!! Kiki : Eh kau jgn nak jerit kat isteri aku eh!? Dasar anjing! M.Mia : Eh ape ni!? ?? : Ma.. M.Mia : Eh Coki!? Kamu buat ape kat sini.. Coki : Sebenarnya saya nak bagi surat cerai ni.. Lepas tu dengar khabar Mia masuk hospital.. M.Mia : Kamu pergi balik la Coki.. Rimas Mama tengok.. Farrah : Hahahha padan muka!! Coki : Kau senyapla!! (menjerit) Lalu Coki pun berlalu pergi.. Skip diorang dah sampai rumah mama Mia.. M.Mia : Farrah, Liya.. Gi bawak Mia kat bilik.. F&L : Baik Ma! M.Mia : Karl.. Karl : Ye makcik.. M.Mia : Eh tak payah la panggil makcik.. Panggil Mama je.. Karl : Hmm baik Ma.. ( shy shy cat ) M.Mia : Karl suka Mia tak? Karl : Mmm suka! M.Mia : Nak tak Mama jodohkan kamu dengan Mia?.. Sebab mama tengok kamu ni baik, jujur.. Sesuai jadi suami Mia.. Karl : Hehe takde la ma.. M.Mia : So setuju tak?? Karl : Hmm ( mengangguk ) Sebenarnya Mama Mia tak tau pun yg Karl ni sakit mental 🙂 Di bilik Mia.. Liya : Assalamualaikum.. ( sambil membuka pintu ) Farrah : Waalaikumussalam.. Liya : Hmm 😑 Farrah : Ape? Liya : Takde pape la.. Mia : Mmm aku nak gi mandi ni.. Korang stay malam ni? F&L : Haa.. Mia : Yey!! Tiba² M.Mia : Happy nampak?? F&L&M : Hehehe Bersambung 🍡✨ ( sorry kalau tak best 😔 )
86
13
10 hours ago