So guys farrah nak share something good dekat korang semua. Lately muka farrah memang ada banyak maskne (acne from masks!) and so buat I quite stress. But after farrah gunakan · SAFI Acne Solutions Soothing Gel Moisturiser for about few weeks, it helps to soothe & calm my irritated skin and I can really see a difference! And guys selain tu, it contains Neem extract which has properties that minimize scarring and leaves skin free from acne. So korang tunggu apa lagi?! Get Your Safi Moisturiser now at @GuardianMY or tap @SafiMalaysia Instagram to #FindYourSafinality #SAFIAcneSolutions #Safi #GuardianMy
11.0k
44
24 days ago
19 days ago
Cantk sgt ni 😍😍😍
21 days ago
Assalammualaikum... hello korng saya nak tumpang promot tudung bawal n shawl jenama LOVELLAA ni😍💗 Saya bru je join business ii ni, jdi... Harga tudung ii ni serendah RM30 je ni💖😍 klw korng interested ataupon brminat nak beli meh la order😊✨
22 days ago
faviee 😍
22 days ago
ur so pretty 🥺🥺
22 days ago
Assalamualaikum hehehe nk tumpang jap just nak promote business je🥺✨business ni boleh buat sehari dalam rm100-600 je so kalau berminat boleh dm eh?🤩‼️thank youuuu😼🔥
22 days ago
Memang tngh guna pun result dia memang bagus😍
23 days ago
the cutest girl ever ilysm😍❤️
23 days ago
Pretty😍❤️
23 days ago
niceee
23 days ago
😍😍😍
24 days ago
cute😍❤️
24 days ago
cutenyaaa 😍❤️❤️
24 days ago
okay this is cute😳❤
24 days ago
Mengikut kajian saya lah, berdasakan ia sebanyak 99% komen dipenuhi fans waa 🤣❤️ mantap beno
24 days ago
Waa lawa 😍❤️
24 days ago
Pretty😍❤️
24 days ago
haii 😔❤️
24 days ago
pwetty angel 🥺❤️
24 days ago
Woah cutee 😍
24 days ago
Cutyee lahh , pin this if u love #teamfarrah #teamsuho 😍❤️
24 days ago
I pon pakai tu best sangat ❤️🙈
24 days ago
Cantikkkkkkkk😭❤️❤️❤️❤️
24 days ago
KAK FRRAH OMELLLL😍😍😭😭❤️❤️
24 days ago