Hey guys 😍 farrah wanna share something best dekat korang! And korang patut join tau ❤️ And cara dia senang je Buy, Whatapps and Win! Basically what you guys have to do is purchase RM20 & above of any Safi Skincare product from Guardian outlet & Whatsapp your details to stand a chance to win Safi Hydra Glow Glam Kit worth of RM350! Ha best kan? Only 30 winners will be chosen. For more info,kindly visit Safi Instagram @SafiMalaysia Ha korang tunggu apa lagi? Jom join sekarang! find your Safinality and get your Safi Moisturiser sekarang at the nearest @GuardianMY store!or beli kat Guardian online. @SafiMalaysia @GuardianMY #FindYourSafinality #SAFIAcneSolutions #Safi #GuardianMy
5,959
19
18 days ago
Hai awak 😍 ye awk la yg tgh baca ni 🙃 xberminat ke nak Ada beg custom Muka sndiri 🤭 gmbr oppa2 hot Korea ke 😁 nak bgi as a gift befdya pon letops🔥 bleh ltk gmbr korng skli, moment2 sweet korng skli..skli tgk mst tringt trus momnt tu 😍✨
15 days ago
farrah paid review dgn u brpe
16 days ago
🤩🤩🤩
17 days ago
Harap masuk iklah TV 😼😍
18 days ago
harap keluar iklan ni kt tv acewahhh😂😍
18 days ago
Waa saya late maa
18 days ago
Waa lawa aa 😍
18 days ago
..so cute😍
18 days ago
Wahhhh masuk TV..... Wahhhh wahh wahhhh
18 days ago
are this iklan akan masuk tv ?🥺
18 days ago
Comel🥰💗
18 days ago
Comel 😍😍😍😍
18 days ago
cute omo ii <3
18 days ago
Comel 😍❤️
18 days ago
Comell
18 days ago
cutee hairrr 😍😍
18 days ago
Comel betol kak frrah
18 days ago
Hii🥺❤
18 days ago